/

Silke necklace blue – Dansk Smykkekunst

från Dansk Smykkekunst

265kr

Produkten är tillfälligt slut.

Silke necklace blue – Dansk Smykkekunst. Justerbar halskedja. Längd 80cm.Material Trä och Resin Sten.Dansk Smykkekunst Nickel och blyfria smycken

Få hem dina varor först – betala om 14 dagar

Silke necklace blue – Dansk Smykkekunst

Justerbar halskedja

Längd 80cm

Material Trä och Resin Sten

Dansk Smykkekunst

Nickel och blyfria smycken

Smycken från danska Smykkekunst är nickel och blyfria och huvudsakligen gjord av koppar eller mässing, vilka är belagda med 14-karats guld, silver eller rodium. Rhodium är en ädelmetall som fin silver, men fördelen med rodium är att det inte anlöper som silver. Dessutom har vissa smycken bifogade kristaller, glas och sötvattenspärlor, halvädelstenar, pärlemor och emalj av högsta kvalitet. Alla Dansk Smykkekunsts örhängen görs också av kirurgiskt stål.

Vårda dina smycken.

Ju bättre du tar hand om dina smycken – ju längre håller de sig snygga. Smyckens beläggning påverkas av kosmetika, parfym, vatten, alkohol – och olika läkemedel kan också påverka, obalans i kroppen och svett. Dessa faktorer leder till en kemisk reaktion i metallen, vilket bidrar till slitage av beläggningen. Därför rekommenderar vi att du tar av smyckena när du badar, idrotta eller sover. Om du tycker att det är nödvändigt att rengöra dina smycken, till exempel om du har varit i kontakt med klor, parfym eller hårspray, använd då bara varmt vatten och en mjuk trasa.