Ambit Muuto Taklampa Vit
   

Fjällnäs kids ullsocka 25-29

från Muuto

99kr

Produkten är tillfälligt slut.

Få hem dina varor först – betala om 14 dagar

Ambit Muuto Taklampa Vit 40×40 är en tidlös och mångsidig pendellampa med stark karaktär. Lampskärmen är gjord av handpolerad och handmålad aluminium.

Ambit taklampa i aluminium kommer från Muuto. TAF Architechts berättar om designen: ”Vad är det som gör att vi attraheras av vissa former och inte av andra? Med Ambit arbetade vi grundligt och noggrant just med formen och proportionerna. Det finns en dynamik mellan det linjära och det rundade som skapar en attraktiv kontur. Ambit är tidlös och blir aldrig tråkig att se på. Skärmen är tillverkad av spunnet aluminium och den vita insidan är en fin kontrast till utsidan.”

Ambit finns i fem olika färger, och även i en mindre storlek som kallas för Ambit Small.

MUUTO
Tillsammans med dagens främsta skandinaviska designers har designföretaget Muuto en vision att föra tillbaka Skandinavien till positionen som världens ledande region för design. Muuto, det unga men redan internationellt framgångsrika nordiska designföretaget, strävar efter att lägga till ett nytt kapitel i skandinavisk designhistoria och därmed sätta regionen tillbaka i täten på den internationell designscenen. ”Vi tror att vägen till framgång för modern skandinavisk design ligger i en stark tro på de främsta yngre formgivarna. Vi ger formgivarna frihet och inspiration för att skapa nya mönster, och vi ser det som ett av Muutos främsta mål att ligga i framkant i utvecklingen av formgivarna”, säger Muutos Peter Bonnen, som tillsammans med Kristian Byrge grundat Muuto.