Muuto Unfold taklampa
   

Unfold dark grey

från Muuto

2 049kr

Endast 1 kvar i lager

Muuto Unfold taklampa – finns i färgerna grå, svart, nude, ljusgrå, mustard, vit, orange, dusty red, terraccota, grön, blå, olive

Unfold taklampa i gummi från Muuto. Designgruppen FORM US WITH LOVE om designen: ”Industrilampan är en klassiker, och en eftertraktad design som vi är glada att ge ett nytt perspektiv på. Vår tolkning av den industriella designklassikern kommer i ett förfinat material som ger lampan ett modernt och varmt utseende. Det mjuka silikongummit ger Unfold en modern och varm personlighet. Det gör också att lampan kan fällas ihop till ett snyggt paket med ett lätt tryck på toppen. Bara öppna och veckla ut din nya lampa.”

Det Danska designföretaget Muuto har tagit sitt kreativa namn från finska språket som betyder – nya perspektiv – och det är precis det som Muuto levererar, ny kreativ design som livar upp ditt hem. Färgstarka detaljer med ett nytänkande formspråk, med Muuto blir det aldrig tråkigt. Muuto handplockar designers från skandinavien som får fria händer att utveckla enkla föremål till något helt unikt.

Du hittar Muuto hos oss på Rummet och rummer.se. Vi har tillgång till Muutos hela sortiment och finns inte just din favorit representerad här på sidan eller i butiken så kontaktar du bara oss så hjälper vi dig att beställa.

Ljuskälla: E27 Max 60W ingår ej
Kabel:Ca 3,5 m
Övrigt:Takkopp ingår

Mått

Bredd Diameter 32,5cm
Höjd 29,5cm

Övrigt

Material Silikon, opalakryl