GRAIN PENDANT LAMP Dusty Green

från Muuto

1 749kr

Slut i lager

Muuto Grain taklampa – finns i flera fina färger

Grain taklampa från Muuto är en mix av bambu och plast. Jens Fager som designat lampan beskriver den såhär ”Grain är en mångsidig, miljövänlig taklampa med ett varmt och välkomnande utseende. Materialet är en specialblandning av bambu och plastkomposit. Man kan se de naturliga fläckarna och mönstret i materialets struktur vilket ger Grain massor av karaktär även om formen är enkel och ikonisk.”

Det Danska designföretaget Muuto har tagit sitt kreativa namn från finska språket som betyder – nya perspektiv – och det är precis det som Muuto levererar, ny kreativ design som livar upp ditt hem. Färgstarka detaljer med ett nytänkande formspråk, med Muuto blir det aldrig tråkigt. Muuto handplockar designers från skandinavien som får fria händer att utveckla enkla föremål till något helt unikt.

Du hittar Muuto hos oss på Rummet och rummer.se. Vi har tillgång till Muutos hela sortiment och finns inte just din favorit representerad här på sidan eller i butiken så kontaktar du bara oss så hjälper vi dig att beställa.