/

Vardags Matbord Carl Malmsten

från Stolab

Från: 13 320kr

Beställningsvara. Lev.tid ca 6 veckor

Clear selection
Få hem dina varor först – betala om 14 dagar

Vardags Matbord Carl Malmsten.Namnet till trots, är detta ett riktigt vackert och arbetat bord med många detaljer som kräver både yrkesskicklighet och känsla – signifikativa egenskaper för produkter skapade av Carl Malmsten

Bordet kommer omonterad.

Vardags kommer i massiv björk. Den går även att få i samma kulörer som Lilla Åland för mer priser och info kontakta oss på Rummet.

Vi på Rummet kan erbjuda hela Stolabs fina sortiment, hittar du inte din favorit på nätet så kontaktar du oss i butiken.

CARL MALMSTEN

Carl Malmstens möbler ger en återspegling av den svenska allmogekulturen. Han studerade hur de olika landskapens karaktär och människornas llevnadsförhållanden kom till konstnärligt uttryck i deras bruksföremål. Alla dessa intryck smälte han samman och skapade därur sin egen karaktäristiska stil.

Carl Malmstens tidiga ekologiska tänkande har nu blivit tidens ideal. En resurssnål tillverkning för framställning av produkter med lång livslängd och återanvändbarhet.

Carl Malmstens livsverk utgör ett omistligt inslag i vår möbelkultur. Vad Anders Zorn och Carl Larsson betytt för den svenska bildkonsten – det har Carl Malmsten betytt för den svenska möbelkonsten.
Vi på Rummet kan erbjuda hela Stolabs fina sortiment, hittar du inte din favorit på nätet så kontaktar du oss i butiken.

STOLAB

Stolab grundades 1907 i småländska Smålandsstenar och har sedan dess producerat vackra och funktionella möbler av hög kvalitet.
Med yrkesskickliga hantverkare som värnar om traditionen och formgivare som förfinar och utvecklar produkterna skapas tidlösa möbler i massivt trä – stolar, bord, förvaring och entrémöbler.
En äkta Stolabmöbel har en inbränd kvalitetsstämpel med logotype och tillverkningsår.
Stolabs storsäljare och en älskad favorit är Carl Malmstens pinnstol Lilla Åland.

Mått

Bredd 100cm
Höjd 73cm

Övrigt

Material Massiv Björk