/

Rilla vase glass clear green M

från Stolab

Från: 2 175kr

Produkten är ej i lager. Lev.tid 2-6veckor

Clear selection
Få hem dina varor först – betala om 14 dagar

Pinnockio Stol Stolab en pinnstol formgiven av Yngve Ekström. Denna stringenta pinnstol fanns i Stolabs sortiment under 50- och 60-talet. Lagom till sitt 110-årsjubileum lyfter pinnstolsfabriken åter fram Pinnockio som en hyllning till en av de stora svenska möbelformgivarna genom tiderna. Pinnockio tillverkas i massiv björk och har stabila ben som skruvas in i sitsen. Det nätta intrycket förstärks av de sju ryggpinnarna som elegant smalnar upp mot det massiva toppstycket. Välj mellan en rad olika ytbehandlingar.

Pinnockio kommer i Massiv Björk. Den går även att få i samma kulörer som Lilla Åland för mer priser och info kontakta oss på Rummet.

Vi på Rummet kan erbjuda hela Stolabs fina sortiment, hittar du inte din favorit på nätet så kontaktar du oss i butiken.

STOLAB

Stolab grundades 1907 i småländska Smålandsstenar och har sedan dess producerat vackra och funktionella möbler av hög kvalitet.
Med yrkesskickliga hantverkare som värnar om traditionen och formgivare som förfinar och utvecklar produkterna skapas tidlösa möbler i massivt trä – stolar, bord, förvaring och entrémöbler.
En äkta Stolabmöbel har en inbränd kvalitetsstämpel med logotype och tillverkningsår.
Stolabs storsäljare och en älskad favorit är Carl Malmstens pinnstol Lilla Åland.

Mått

Bredd 45cm
Djup 47cm
Höjd 84cm
Sitthöjd 45cm

Övrigt

Material Massiv Björk