/

Värmedjur Plåsterbjörn

från Warmies

199kr

Produkten är tillfälligt slut.

Få hem dina varor först – betala om 14 dagar

Plåsterbjörn – Warmies

  • Serie: Beddy Bears
  • Fyllning: Lavendel
  • Löstagbar fyllning: Nej
  • EAN: 4260101893833
  • CE-märkt enligt EN 71-1/2/3

Warmies® – Värme med Känsla
Warmies® värmeprodukter kommer i många former – som gosedjur, tofflor eller kuddar formade efter kroppen. Alla Warmies® produkter är tillverkade i enlighet med EU-direktiv och högsta kvalitets- och säkerhetsstandarder samt uppfyller EN 71-1/2/3 vilket gör att dem passar utmärkt även för barn eftersom det garanterat inte kan lossna några smådelar.
Fyllning
Warmies® är fyllda med hirs som står för produkternas värmehållande egenskaper. Hirsen är även blandad med antingen torkad lavendel eller en örtblandning som innehåller aloe vera, kamomill, spearmint och pepparmynta. Fyllningarna framkallar goda dofter när de värms upp. Vissa produkter har en löstagbar fyllningspåse så att tyget kan handtvättas vid 30 grader. Övriga produkter tvättas med en fuktig trasa. Doften är tydligast i början och avtar med antalet uppvärmningar. Om man vill kan man droppa några droppar ren doftolja på produkten för att förlänga doftens livslängd.
Användning
Warmies® alla produkter är tillverkade för att erbjuda dig värme, avslappning, sömnhjälp eller helt enkelt en mjuk mys-partner för alla tillfällen.
Du värmer Warmies® i mikrovågsugn (30-90 sek, max 800 W) precis som de är. Avlägsna pappersetiketten (om sådan finns) före uppvärmning. Se till att produkten inte förhindrar rotationen i ugnen. Värmeprodukterna får åter värmas upp igen först när de återgått till rumstemperatur, detta för att undvika överhettning. Säkerställ att både produkten och ugnen är ren före värmning, matrester kan till exempel skada produkten eller göra den otrevlig. Warmies® kan även värmas i vanlig ugn vid 100 grader, max. 10 min på en tallrik eller bakplåtspapper. Alternativt kan Warmies® alla produkter läggas i kyl eller frys (i en plastpåse) och användas som kylkompress.
Innan produkten ges till barn eller till personer som lider av nedsatt känsel är det viktigt att värmen kontrolleras innan den används.