Bubbles Espressokopp 10cl

från Mateus

275kr

Clear selection

Espressokoppen från Mateus är perfekt för morgonens första espresso. Den dekorativa koppen från Mateus Bubbles-kollektion har en storlek och design som även gör den lämplig för servering av små förrätter, såser, desserter och mer. Den glaserade ytan är dekorerad med ett lekfullt mönster av glänsande bubblor. Inspirationen till Bubbles-kollektionen kommer från modevärlden och det klassiska prickmönstret, vilket ger produkten ett lekfullt och varmt uttryck. Espressokoppen har en diameter på 7cm och rymmer 10cl!

Mateus keramik tillverkas och målas för hand av erfarna hantverkare i Portugal och varje exemplar är därför unikt. Keramiken är gjord av lera, ett levande naturmaterial som kräver lite extra varsamhet.
Mateus produkter är behandlade för att så långt som möjligt begränsa absorbering av vätska. Keramik är dock poröst och man kan därför inte garantera total vattentäthet.
Vi rekommenderar därför att du inte placerar föremålen, särskilt kannor och muggar, direkt på ytor som är känsliga för fukt.
Alla Mateus produkter uppfyller med god marginal de höga internationella kraven för bly och kadmiuminnehåll i glaserat gods. Dem packar även deras leveranser miljövänligt och väljer leveransalternativ med minst miljöpåverkan

Produkten kan användas i diskmaskin, mikrovågsugn och frys.

Mått

Bredd 7cm
Höjd 7cm