MSY mugg 30cl

från Mateus

345kr

Clear selection

Denna mugg kommer från Mateus MSY kollektion och passar lika bra till morgonkaffet och eftermiddagsteet som till servering av frukost, förrättssoppor eller desserter. MSY kollektionen karaktäriseras av ett minimalistiskt formspråk där de handmålade penseldragen och det traditionella hantverket hyllas. Muggen har en diameter på 8cm och rymmer 30cl!

Mateus keramik tillverkas och målas för hand av erfarna hantverkare i Portugal och varje exemplar är därför unikt. Keramiken är gjord av lera, ett levande naturmaterial som kräver lite extra varsamhet.
Mateus produkter är behandlade för att så långt som möjligt begränsa absorbering av vätska. Keramik är dock poröst och man kan därför inte garantera total vattentäthet.
Vi rekommenderar därför att du inte placerar föremålen, särskilt kannor och muggar, direkt på ytor som är känsliga för fukt.
Alla Mateus produkter uppfyller med god marginal de höga internationella kraven för bly och kadmiuminnehåll i glaserat gods. Dem packar även deras leveranser miljövänligt och väljer leveransalternativ med minst miljöpåverkan

Produkten kan användas i diskmaskin, mikrovågsugn och frys.

Mått

Bredd 8cm
Höjd 9,5cm