Lace Fat 34cm

från Mateus

1 235kr

Clear selection

Detta ikoniska Mateusfat är en favorit i många hem och är den perfekta gåvan till bröllop, födelsedagar, studenter eller inflyttningsfester. Den glaserade ytan pryds av det karaktäristiska mönstret från Mateus kollektion Lace och kombinerar klassiskt hantverk med en modern design. Det vackra fatet har en diameter på 34cm och fungerar även perfekt som inredningsdetalj när den inte används!

Mateus keramik tillverkas och målas för hand av erfarna hantverkare i Portugal och varje exemplar är därför unikt. Keramiken är gjord av lera, ett levande naturmaterial som kräver lite extra varsamhet.
Mateus produkter är behandlade för att så långt som möjligt begränsa absorbering av vätska. Keramik är dock poröst och man kan därför inte garantera total vattentäthet.
Vi rekommenderar därför att du inte placerar föremålen, särskilt kannor och muggar, direkt på ytor som är känsliga för fukt.
Alla Mateus produkter uppfyller med god marginal de höga internationella kraven för bly och kadmiuminnehåll i glaserat gods. Dem packar även deras leveranser miljövänligt och väljer leveransalternativ med minst miljöpåverkan

Produkten kan användas i diskmaskin, mikrovågsugn och frys.

Mått

Bredd 34cm
Höjd 4,5cm