Basic Skål 19cm

från Mateus

445kr

Clear selection

Skålen från Mateus basic kollektion har ett stilrent och mjukt utseende och funkar perfekt vid servering av matiga sallader, soppor eller snacks. Designen präglas av detaljerna från de handmålade penseldragen som ger skålen en unik design. Produkten har en diameter på 19cm och rymmer 70cl!

 

Mateus keramik tillverkas och målas för hand av erfarna hantverkare i Portugal och varje exemplar är därför unikt. Keramiken är gjord av lera, ett levande naturmaterial som kräver lite extra varsamhet.
Mateus produkter är behandlade för att så långt som möjligt begränsa absorbering av vätska. Keramik är dock poröst och man kan därför inte garantera total vattentäthet.
Vi rekommenderar därför att du inte placerar föremålen, särskilt kannor och muggar, direkt på ytor som är känsliga för fukt.
Alla Mateus produkter uppfyller med god marginal de höga internationella kraven för bly och kadmiuminnehåll i glaserat gods. Dem packar även deras leveranser miljövänligt och väljer leveransalternativ med minst miljöpåverkan

Produkten kan användas i diskmaskin, mikrovågsugn och frys.

Mått

Bredd 19cm
Höjd 7cm