Basic Skål 26cm/200cl

från Mateus

715kr

Produkten är ej i lager.

Clear selection
Få hem dina varor först – betala om 14 dagar

Skålen från Mateus basic kollektion har ett stilrent och mjukt utseende och dess generösa storlek gör den perfekt för servering av stora pastarätter eller matiga sallader. Designen präglas av detaljerna från de handmålade penseldragen som ger skålen en unik design. Produkten har en diameter på 26cm och rymmer 200cl!

 

Mateus keramik tillverkas och målas för hand av erfarna hantverkare i Portugal och varje exemplar är därför unikt. Keramiken är gjord av lera, ett levande naturmaterial som kräver lite extra varsamhet.
Mateus produkter är behandlade för att så långt som möjligt begränsa absorbering av vätska. Keramik är dock poröst och man kan därför inte garantera total vattentäthet.
Vi rekommenderar därför att du inte placerar föremålen, särskilt kannor och muggar, direkt på ytor som är känsliga för fukt.
Alla Mateus produkter uppfyller med god marginal de höga internationella kraven för bly och kadmiuminnehåll i glaserat gods. Dem packar även deras leveranser miljövänligt och väljer leveransalternativ med minst miljöpåverkan

Produkten kan användas i diskmaskin, mikrovågsugn och frys.

Mått

Bredd 26cm
Höjd 10cm