Bubbles Sopptallrik 25cm

från Mateus

395kr

Produkten är ej i lager.

Clear selection
Få hem dina varor först – betala om 14 dagar

Sopptallriken från Mateus har en lekfull design och bidrar med en varm och kreativ känsla till varje dukning. Produkten kommer från Mateus kollektion Bubbles och dess design präglas av ett lustfyllt mönster av glänsande bubblor som inspirerats av modevärldens klassiska prickmönster. Sopptallriken är perfekt för varma grytor och soppor och har en diameter på 25cm, produkten rymmer totalt 60cl.

Mateus keramik tillverkas och målas för hand av erfarna hantverkare i Portugal och varje exemplar är därför unikt. Keramiken är gjord av lera, ett levande naturmaterial som kräver lite extra varsamhet.
Mateus produkter är behandlade för att så långt som möjligt begränsa absorbering av vätska. Keramik är dock poröst och man kan därför inte garantera total vattentäthet.
Vi rekommenderar därför att du inte placerar föremålen, särskilt kannor och muggar, direkt på ytor som är känsliga för fukt.
Alla Mateus produkter uppfyller med god marginal de höga internationella kraven för bly och kadmiuminnehåll i glaserat gods. Dem packar även deras leveranser miljövänligt och väljer leveransalternativ med minst miljöpåverkan

Produkten kan användas i diskmaskin, mikrovågsugn och frys.

Mått

Bredd 25cm
Höjd 5cm