Oyster Tallrik 20cm

från Mateus

295kr

Produkten är ej i lager.

Clear selection
Få hem dina varor först – betala om 14 dagar

Denna tallrik från Mateus är från kollektionen Oyster. Tallriken har ett våg liknande utseende längs dess kanter och är inspirerad av Mateus ikoniska ostronskålar. De handmålade penseldragen på produkten och dess unika form, gör den perfekt för vackra dukningar. Tallriken har en diameter på 20cm!

 

Mateus keramik tillverkas och målas för hand av erfarna hantverkare i Portugal och varje exemplar är därför unikt. Keramiken är gjord av lera, ett levande naturmaterial som kräver lite extra varsamhet.
Mateus produkter är behandlade för att så långt som möjligt begränsa absorbering av vätska. Keramik är dock poröst och man kan därför inte garantera total vattentäthet.
Vi rekommenderar därför att du inte placerar föremålen, särskilt kannor och muggar, direkt på ytor som är känsliga för fukt.
Alla Mateus produkter uppfyller med god marginal de höga internationella kraven för bly och kadmiuminnehåll i glaserat gods. Dem packar även deras leveranser miljövänligt och väljer leveransalternativ med minst miljöpåverkan

Produkten kan användas i diskmaskin, mikrovågsugn och frys.

Mått

Bredd 20cm
Höjd 2cm