Lace Tallrik 20cm

från Mateus

315kr

Clear selection

Mateus karaktäristiska spetsmönstret pryder denna assiett och produkten passar lika bra till förrätter och tillbehör som till snittar eller frukost. Mateus kollektion Lace har en sofistikerad och romantisk känsla med mjuka former och organiska mönster. Denna charmiga assiett i helspets sprider värme och charm i din dukning och är en vacker inredningsdetalj. Assietten har en diameter på 20cm!

 

Mateus keramik tillverkas och målas för hand av erfarna hantverkare i Portugal och varje exemplar är därför unikt. Keramiken är gjord av lera, ett levande naturmaterial som kräver lite extra varsamhet.
Mateus produkter är behandlade för att så långt som möjligt begränsa absorbering av vätska. Keramik är dock poröst och man kan därför inte garantera total vattentäthet.
Vi rekommenderar därför att du inte placerar föremålen, särskilt kannor och muggar, direkt på ytor som är känsliga för fukt.
Alla Mateus produkter uppfyller med god marginal de höga internationella kraven för bly och kadmiuminnehåll i glaserat gods. Dem packar även deras leveranser miljövänligt och väljer leveransalternativ med minst miljöpåverkan

Produkten kan användas i diskmaskin, mikrovågsugn och frys.

Mått

Bredd 20cm
Höjd 3cm