Lace Fat 42cm

från Mateus

1 595kr

Clear selection

Kanterna på detta ikoniska fat präglas av det karaktäristiska mönstret från Mateus kollektion Lace. De organiska mönsterna och mjuka formerna kombinerar klassiskt med modernt i en sofistikerad design som ger bordet en romantisk känsla. Produkten är perfekt för uppläggning av matiga sallader, grillade grönsaker och till servering av snittar och tilltugg. Fatet är i en generös storlek och har en diameter på 42cm!

 

Mateus keramik tillverkas och målas för hand av erfarna hantverkare i Portugal och varje exemplar är därför unikt. Keramiken är gjord av lera, ett levande naturmaterial som kräver lite extra varsamhet.
Mateus produkter är behandlade för att så långt som möjligt begränsa absorbering av vätska. Keramik är dock poröst och man kan därför inte garantera total vattentäthet.
Vi rekommenderar därför att du inte placerar föremålen, särskilt kannor och muggar, direkt på ytor som är känsliga för fukt.
Alla Mateus produkter uppfyller med god marginal de höga internationella kraven för bly och kadmiuminnehåll i glaserat gods. Dem packar även deras leveranser miljövänligt och väljer leveransalternativ med minst miljöpåverkan

Produkten kan användas i diskmaskin, mikrovågsugn och frys.

Mått

Bredd 42cm
Höjd 5cm