Stringhylla golvgavel svart 1-pack 200x30
   

Golvgavel h200 x d30 cm 2-pack 200×30 Svart

från String

2 395kr

I lager

Stringhylla golvgavel svart 2-pack 200×30.

Konstruera din egen stringhylla med strings snygga stilrena golvgavlar. Gaveln går att köpa i 1-pack eller 2-pack. Finns i storlek 200×30 cm.

Arkitekten och formgivaren Nils Strinning och hans hustru Kajsa Strinning formgav 1949 Stringhyllan. En inredningsdetalj som idag är en klassiker i var man och kvinnas hem. 1952 startade makarna designföretaget String Design AB och efter det var succén ett faktum.

Under de senaste åren har stringhyllan utvecklats till String System. Bygg snygg och enkel förvaring för ditt kök din hall eller vardagsrum låt fantasin flöda, du kan bygga med string från golv till tak.
Nils och Kajsa Strinning var två av de duktiga svenska formgivare som under mitten av nittonhundratalet la grunden för det som idag benämns som Scandinavian Design runt om i världen. 1950 beställs även den populära stringhyllan till den nybyggda FN skrapan i New York.

Stringhyllan har uppnått sin popularitet tack vare att den är lika funktionell och enkel att montera som den är snygg.Vare sig du är ute efter en liten och enkel hylla för dina pocketböcker eller om du vill klä en hel vägg för att organisera och samla dina vardagliga tillhörigheter kommer du inte att bli besviken med en Stringhylla. Köp till hyllplan, skåp, arbetsskiva, tidskriftshylla eller arbetsskiva låt det växa fram och skapa ditt unika hem.
Du hittar String System hos oss på Rummet och på rummet.se och för ännu mer inspiration string.se

Mått

Djup 30cm
Höjd 200cm