Muuto Stacked Mini M vit
   

Muuto Stacked Mini M vit

från Muuto

1 150kr

Produkten är ej i lager. Leveranstid 2-4 veckor

Få hem dina varor först – betala om 14 dagar

Stacked Mini M vit

Stacked, hyllsystem från Muuto designat av arkitekten Julien De Smedt. Stacked är ett modulsystem där du fritt kan välja mellan delar i tre olika storlekar och i flera olika utföranden för att skapa en hylla med din egen unika design. Du anpassar enkelt hyllan efter dina behov. Stapla modulerna på varandra, symmetriskt eller asymmetriskt, för att skapa allt från hyllsystem till rumsavdelare eller varför inte sidobord. Det är bara fantasin som sätter gränser. Mini Stacked finns i vitlack eller ask.  Kombinera gärna med den större stacked serien för att få mer liv och dynamik i din hylla. Du behöver inga skruvar för att sammanfoga de olika sektionerna, de hålls samman med clips, vilket även gör att du enkelt kan ändra din komposition vid behov. Modulerna säljs var för sig och levereras med ett clip styck. Komplettera gärna med fler clip.

Samtliga moduler med bakstycke går att vägghänga. Dock rekommenderas ej vägghängning av moduler utan bakstycke.

Gå in och skapa din egen vägg på stackedconfigurator.muuto.com/

Det Danska designföretaget Muuto har tagit sitt kreativa namn från finska språket som betyder – nya perspektiv – och det är precis det som Muuto levererar, ny kreativ design som livar upp ditt hem. Färgstarka detaljer med ett nytänkande formspråk, med Muuto blir det aldrig tråkigt. Muuto handplockar designers från skandinavien som får fria händer att utveckla enkla föremål till något helt unikt.

Du hittar Muuto hos oss på Rummet och rummer.se. Vi har tillgång till Muutos hela sortiment och finns inte just din favorit representerad här på sidan eller i butiken så kontaktar du bara oss så hjälper vi dig att beställa.

Mått

Bredd 33,2cm
Djup 26cm
Höjd 33,2cm

Övrigt

Material Vitlackad MDF