/

Miss Holly Stol Stolab

från Stolab

Från: 6 140kr

Beställningsvara. Lev.tid ca 6 veckor

Miss Holly Stol Stolab. Kommer i Massiv Ask och Ek. Den går även att få i samma kulörer som Lilla Åland för mer priser och info kontakta oss på Rummet.

Clear selection
Få hem dina varor först – betala om 14 dagar

Miss Holly Stol Stolab. Med respekt för det som varit och känsla för vad som saknas idag har Jonas Lindvall formgivit Miss Holly. Jonas Lindvall har hämtat inspiration från pinnstolar världen över och har skapat en helt egen version med tvådimensionell känsla. Graciös och generös på samma gång. En stol som är lika vacker som funktionell och med många detaljer som vittnar om yrkesskicklighet och kärleken till trä som material. Allra tydligast blir detta i toppstycket som är format i ett och samma stycke. Miss Holly är lika vacker som solitär som i en grupp med flera. Sitthöjden fungerar till de flesta matbord.

Miss Holly kommer i Massiv Ask och Ek. Den går även att få i samma kulörer som Lilla Åland för mer priser och info kontakta oss på Rummet.

Vi på Rummet kan erbjuda hela Stolabs fina sortiment, hittar du inte din favorit på nätet så kontaktar du oss i butiken.

STOLAB

Stolab grundades 1907 i småländska Smålandsstenar och har sedan dess producerat vackra och funktionella möbler av hög kvalitet.
Med yrkesskickliga hantverkare som värnar om traditionen och formgivare som förfinar och utvecklar produkterna skapas tidlösa möbler i massivt trä – stolar, bord, förvaring och entrémöbler.
En äkta Stolabmöbel har en inbränd kvalitetsstämpel med logotype och tillverkningsår.
Stolabs storsäljare och en älskad favorit är Carl Malmstens pinnstol Lilla Åland.

Mått

Bredd 62cm
Djup 54cm
Höjd 82cm
Sitthöjd 44cm

Övrigt

Material Massiv Ask och Ek