Basic Skål 12cm/35cl

från Mateus

375kr

Clear selection

Skålen från Mateus är från deras basic kollektion och produkten har en tidlös design. Mateus Basic-kollektion är ett charmigt inslag på bordet och produktens glaserade yta karaktäriseras av handmålade penseldrag som speglar de unika hantverksdetaljerna. Skålen har en diameter på 12cm och rymmer 35cl!

 

Mateus keramik tillverkas och målas för hand av erfarna hantverkare i Portugal och varje exemplar är därför unikt. Keramiken är gjord av lera, ett levande naturmaterial som kräver lite extra varsamhet.
Mateus produkter är behandlade för att så långt som möjligt begränsa absorbering av vätska, Dock är keramik poröst och man kan inte garantera total vattentäthet.
Vi rekommenderar därför att du inte placerar föremålen, särskilt kannor och muggar, direkt på ytor som är känsliga för fukt.
Alla Mateus produkter uppfyller med god marginal de höga internationella kraven för bly och kadmiuminnehåll i glaserat gods. Dem packar även deras leveranser miljövänligt och väljer leveransalternativ med minst miljöpåverkan

Produkten kan användas i diskmaskin, mikrovågsugn och frys.

Mått

Bredd 12cm
Höjd 7cm