/

Drawer Mini (14x14x14cm), Vit (6)

från Stolab

Från: 9 225kr

Produkten är ej i lager. Lev.tid ca 6 veckor

Clear selection
Få hem dina varor först – betala om 14 dagar

Carl bord Stolab är formgivet av Marit Stigsdotter och skapat i syfte att hylla Carl Malmsten och hans klassiska pinnstol Lilla Åland, vars form är stadig, självklar, funktionell och taktil. Bordet Carl tar upp stolens karaktär med svarvade utställda ben och fasad kant på skivan. Den runda formlimmade sargen har en mjuk profil för att ge ett böljande organiskt intryck. Alla kanter är dessutom generöst rundade för att betona släktskapet med stolen.

Bordet levereras omonterat.

Vardags kommer i massiv Björk eller Ek. Den går även att få i samma kulörer som Lilla Åland för mer priser och info kontakta oss på Rummet.

Naturlack, olja eller kulör?
Vilken karaktär vill du att din Stolabmöbel ska ha? Nordiskt blond? Naturnära i olja? Piggt röd? Eller, sobert svart? Välj mellan följande:

LACK
Vi använder miljövänlig, vattenbaserad lack, vilket ger en slittålig, intakt yta som håller sig lika vacker år efter år.

OLJA
En gammal beprövad hantverkskonst. En oljebehandlad yta ger en naturlig träkänsla som bibehålls med rätt typ av skötsel. För att få fram en så ljus nyans som möjligt, använder vi som standard en s k vitolja. Önskar du istället en naturell olja, ange naturell olja.

KULÖR
Uppskattar du massivt trä, men ändå vill ha en mer färgstark produkt, kan du välja någon av våra 10 olika kulörer.

21 VIT NCS S0300-N, 52 SVART NCS S9000-N, 51 GRÅ NCS S3000-N, 55 LJUSGRÖN NCS S4010-B30G, 56 MÖRKGRÖN NCS S8005-B20G,
57 LJUSBLÅ NCS S4030-R90B, 58 MÖRKBLÅ NCS S7020-R70B,
60 GUL NCS S1070-Y10R, 61 RÖD NCS S2570-Y90R,
62 MÖRKGRÅ NCS S7000-N

Vid större beställningar kan vi även erbjuda kundunika kulörer efter valfri NCS-kod.

Observera att små färgprover ger ej en identisk avbild av färgen.

Vi på Rummet kan erbjuda hela Stolabs fina sortiment, hittar du inte din favorit på nätet så kontaktar du oss i butiken.

STOLAB

Stolab grundades 1907 i småländska Smålandsstenar och har sedan dess producerat vackra och funktionella möbler av hög kvalitet.
Med yrkesskickliga hantverkare som värnar om traditionen och formgivare som förfinar och utvecklar produkterna skapas tidlösa möbler i massivt trä – stolar, bord, förvaring och entrémöbler.
En äkta Stolabmöbel har en inbränd kvalitetsstämpel med logotype och tillverkningsår.
Stolabs storsäljare och en älskad favorit är Carl Malmstens pinnstol Lilla Åland.

Mått

Övrigt

Material Björk