/

Muuto Under the Bell taklampa

från Muuto

5 800kr

Beställningsvara. Leveranstid 2 veckor

Endast 1 kvar i lager

Få hem dina varor först – betala om 14 dagar

Muuto Under the Bell taklampa

Taklampa Under the Bell designad av danska duon Iskos-Berlin för Muuto är en väl tilltagen armatur i återvunnet material som gör sig bra så väl fritt hängande på hög höjd som hängande lågt över exempelvis ett matbord. Förutom att skapa ett behagligt sken över rummet bidrar den även till att förbättra dess akustik. The Bell från Muuto är ett exempel på modern design med skandinaviska värden, finns i svart och grått. Lampan passar enkelt i öppna utrymmen som restauranger, hotell, arbetsmiljöer.

Det Danska designföretaget Muuto har tagit sitt kreativa namn från finska språket som betyder – nya perspektiv – och det är precis det som Muuto levererar, ny kreativ design som livar upp ditt hem. Färgstarka detaljer med ett nytänkande formspråk, med Muuto blir det aldrig tråkigt. Muuto handplockar designers från skandinavien som får fria händer att utveckla enkla föremål till något helt unikt.

Du hittar Muuto hos oss på Rummet och rummer.se. Vi har tillgång till Muutos hela sortiment och finns inte just din favorit representerad här på sidan eller i butiken så kontaktar du bara oss så hjälper vi dig att beställa.

Ljuskälla: PL Max 30 W, E27 ljuskälla – ingår
Kabel:5 m, PVC
Tillbehör: Takkopp – ingår.
Lamppropp – ingår ej.

Mått

Bredd Diameter 82cm
Höjd 46cm

Övrigt

Material Återvunnen PET-plast