/

Nicolas Vahé Saltkvarn Schalottenlök och Rödbetor

från Nicolas Vahe

110kr

Produkten är tillfälligt slut.

Nicolas Vahé Saltkvarn Schalottenlök och Rödbetor 295 g

Schalottenlök och rödbetssalt.
Flaskan fungerar som kvarn.
Öppnad: ca. 16 månader.
Vi rekommenderar:
Perfekt för kött fisk och rotfrukter.
Havssalt, 4% schalottenlök, 0,15% hibiscuspulver, arom

Få hem dina varor först – betala om 14 dagar

Nicolas Vahé Saltkvarn Schalottenlök och Rödbetor 295 g

Schalottenlök och rödbetssalt.
Flaskan fungerar som kvarn.
Öppnad: ca. 16 månader.
Vi rekommenderar:
Perfekt för kött fisk och rotfrukter.
Havssalt, 4% schalottenlök, 0,15% hibiscuspulver, arom

NICOLAS VAHE

Hans namn är Nicolas Vahe! han föddes i Amiens i norra delen av Frankrike. Är utbildad kock och konditor på ”Pic Valence” – en fransk 3-stjärnigt Michelin restaurang. Efter det utbildad som chocolatier på Daniel Giraud Valence – en världsberömd chocolatier – ofta firad i Frankrike som den bästa Chocolatier. År 2000 kom han till Danmark och började arbeta som konditor vid Falsled Kro på Fyn. Han tillbringade de närmaste 3 åren på Fyn, varefter Han erbjöds ett jobb som konditor på Fakkelgården i södra Jylland.

År 2007 startade han sitt eget märke av specialiteter, från sina egna recept. Med erfarenheter från sitt arbetsliv som kock, gav det honom en god förståelse för vad folk gillar. han tycker att kombinera traditionella recept med ”det moderna köket” och hitta ny inspiration från hela världen. Ett nära samarbete med råvaruproducenter i Frankrike och Italien ger en jämn hög kvalitet och god smak.