Flos IC Lights C/W1 Mässing
   

Flos IC Lights C/W1 Mässing

från Flos

4 710kr

Kollektionen IC Lights är en serie armaturer designad av Michael Anastassiades för Flos.Det enkla och minimalistiska utseendet är en design i perfekt balans. Den klotrunda sfären balanserar på den nätta pinnen av metall till synes utan förankring. Idén fick Anastassiades när han såg ett videoklipp på nätet där en person jonglerade med flera klot samtidigt med hjälp av pinnar. Anastassiades häpnades av fingerfärdigheten och ville fånga just det ögonblicket i sin design.

IC Lights har en skärm av handblåst opalglas och en stomme i massiv mässing eller krom. Vägg-taklampan finns i två olika storlekar.

Flos är ett italienskt företag som grundades 1962 av bröderna Achille och Pier Giacomo Castiglioni. Flos lampor har blivit några av de största klassikerna inom italiensk industriell design, nyskapande och aktuell design som håller genom generationer.

Du hittar Flos hos oss på Rummet och rummet.se hittar du inte just din Flos favorit här så kontaktar du oss i butiken så hjälper vi dig att beställa.

Diameter: 20cm
Djup: 28cm
Höjd: 21,6cm
Ljuskälla: 1 x 60W E14 HSGS ingår ej