Rummet Prismatchar

Hittar du samma vara till ett lägre pris hos en annan återförsäljare i Skandinavien så försöker vi alltid matcha priset. Självklart siktar vi alltid på att vinna prismatchningen men ibland blir vi tvåa.  Våra kollegor säljer ibland under våra inköp och då kan vi inte matcha. Vi vill ju finnas kvar som fysisk butik och då behöver vi intäkter för att driva vår verksamhet.
Vi vill att du som kund ska kunna handla lokalt på Rummet med rätt pris. Vi gillar Sundsvall och har varit etablerade i staden sedan 1994. Genom att handla lokalt utvecklar vi tillsammans utbud, handel och skapar fler arbetstillfällen. En ännu bättre stad helt enkelt

  • Prismatchningen gäller genom att visa upp en giltig offert eller en länk till en annan återförsäljare i Skandinavien där det lägre priset tydligt framgår. Ett inklippt mail gäller inte, utan i så fall behöver originalmailet vidarebefordras.
  • Vi behöver verifiera att varan har exakt samma utförande, material och storlek. Den måste vara äkta (dvs från en auktoriserad återförsäljare) vara i nyskick och inte vara del i utförsäljning/konkurs. Vi matchar varans pris inklusive frakt.
  • Prismatchning omfattar samtliga återförsäljare i Skandinavien. Tänk på att åberopa prisgmatchning innan du genomför din beställning. Gäller ej redan lagd order.

Frågor

Har du frågor och funderingar, vill tipsa om något, samarbeta eller bara säga hej? kundservice@rummet.se

Rummet Ljusdesign

Rummet Ljusdesign erbjuder interiör och exteriör ljussättning av offentliga och privata miljöer. Våra tjänster omfattar idé och analys, ljusskisser, styrsystem, energieffektivisering, ljussättning och ljusdesign. Vi åtar oss belysningsuppdrag för privata och större fastigheter, affärscentra, stadskärnor och privata miljöer. www.rummetljusdesign.se

Återförsäljare

Intresserad av att sälja av produkter i vår butik? Hör av dig till marcus@rummet.se för mer information.