string skåp valnöt
   

Skåp med skjutdörrar b78 x d30 x h42 cm 1-pack 78x42x30 Valnöt

från String

4 195kr

Leveranstid 3-v leveranstid.

I lager

String skåp valnöt med skjutdörrar från snygga hyllsystemet String.

String skåp med skjutdörrar. Passar till String gavel med 30 cm djup, invändigt djup 26 cm. Fungerar till String System och String Plex. Skåpet har två sektioner med ett löstagbart hyllplan till varje sektion. Dörrhandtag i rostfritt stål. Skåpet levereras omonterat, monteringsanvisning medföljer.

Arkitekten och formgivaren Nils Strinning och hans hustru Kajsa Strinning formgav 1949 Stringhyllan.
En inredningsdetalj som idag är en klassiker i var man och kvinnas hem. 1952 startade makarna designföretaget String Design AB och efter det var succén ett faktum.

Under de senaste åren har stringhyllan utvecklats till String System. Bygg snygg och enkel förvaring för ditt kök din hall eller vardagsrum.
Nils och Kajsa Strinning var två av de duktiga svenska formgivare som under mitten av nittonhundratalet la grunden för det som idag benämns som Scandinavian Design runt om i världen. 1950 beställs även den populära stringhyllan till den nybyggda FN skrapan i New York.

Stringhyllan har uppnått sin popularitet tack vare att den är lika funktionell och enkel att montera som den är snygg.Vare sig du är ute efter en liten och enkel hylla för dina pocketböcker eller om du vill klä en hel vägg för att organisera och samla dina vardagliga tillhörigheter, kommer du inte att bli besviken med en Stringhylla.
Du hittar String System hos oss på Rummet och på rummet.se och för ännu mer inspiration string.se

Ask, ek och valnöt är naturmaterial och variationer i träets nyans och ådring förekommer.

Mått

Bredd 78cm
Djup 30cm
Höjd 42cm

Övrigt

Material Valnöt