Marie Earrings Creole M Steel Edblad
   

Marie Earrings Creole M Steel PG 3

från Edblad

249kr

Slut i lager

Marie Earrings Creole M Steel Edblad små rundade örhängen i blankt stål med en liten kristall, från Edblad. Diameter 2,5 cm. Cubik zirkon. Nickelsäkra.

Edblads nickelsäkra smycken i stål är grunden som Edblad står på, det var dessa som gav dem möjlighet att växa och bli ett varumärke som de flesta numera känner igen. Även den unika designen har blivit ett kännetecken som Edblad är mycket stolta över. Alla smycken görs i samma fabrik i Kina, som vi har samarbetat med från start och som bara tillverkar våra smycken.

Edblad är ett svenskt varumärke med design för både dig och ditt hem. Vi vill ge våra kunder möjlighet att uppleva everyday luxury, och vår vision är att bidra till att göra världen vackrare. Både bokstavligt talat, med alla våra produkter men också genom att sprida positiva budskap, göra hållbara val, tillverka etiskt samt att samarbeta med hjälporganisationer. Edblad vill göra skillnad!

Edblad grundades 2006 av formgivarna Hans och Cathrine Edblad och har sedan dess genomgått en fantastisk resa. Från den första lilla butiken i Grisslehamn med bara några anställda till ett framgångsrikt företag med ca 800 återförsäljare i ett tiotal länder, 15 egna butiker och mer än 80 anställda. Idag är Cathrine den som leder företaget Edblad, både som delägare och chefsdesigner. Cathrine har vunnit pris för sitt entreprenörsskap, 2015 blev hon Årets kvinnliga stjärnskott på EY-galan – Entrepreneur Of The Year. Hör hennes spännande historia i Karriärpodden.